İstanbul'da Yangın : Çapa'da bulunan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ... / Bayrampaşa'daki yangın henüz söndürülmüş değil.

İstanbul'da Yangın : Çapa'da bulunan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ... / Bayrampaşa'daki yangın henüz söndürülmüş değil.. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor. Marmara üniversitesi göztepe kampüsünün içerisinde bulunan bir kafeteryada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kartal'daki aydos ormanı'nda henüz belirlenemeyen nedenle sabaha karşı 04.30 sıralarında yangın çıktı. İstanbul bayrampaşa'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İstanbul'un esenyurt ilçesinde 4 katlı bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. İstanbul fatih'te 3 katlı binada çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybederken, mahsur kalan iki kişi itfaiye ekiplerince kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı. İstanbul bayrampaşa'da mehmet akif ersoy kültür merkezi'nde yangın çıktı. Bu felaketlerde yaşanan mal ve can kayıplarını yazımızda.

Video: Son dakika... Fatih'te 5 katlı apartmanda yangın ...
Video: Son dakika... Fatih'te 5 katlı apartmanda yangın ... from s2.dmcdn.net
Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İstanbul'da sultangazi belediyesi ambalaj atığı aktarma tesileri'nde saat 19.00 sıralarında yangın çıktı. Marmara üniversitesi göztepe kampüsünün içerisinde bulunan bir kafeteryada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü. İstanbul gaziosmanpaşa'da bulunan taksim i̇lk yardım hastanesi'nde yangın çıktı. Alınan ilk bilgilere göre, bayrampaşa'daki mehmet akif ersoy kültür merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin büyük çabasına rağmen, iplik yapımında kullanılan kimyasal maddeler ve kuvvetli rüzgarın da etkisiyle yangın halen. Plastik atölyesinde 5 ilçeden 75 kişilik itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın otoparka sıçradı 30 araç kül oldu.

Haberi paylaş davutpaşa'da 4 katlı bir kumaş ve iplik fabrikasında yangın çıktı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangında çıkan dumanlar i̇stanbul'un bir çok noktasında görüldü. Bayrampaşa'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. İstanbul fatih'te 3 katlı binada çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybederken, mahsur kalan iki kişi itfaiye ekiplerince kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı. Yangının kontrol altına alındığı, itfaiyenin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. İstanbul sancaktepe'de 5 katlı binanın çatı katında bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Yangınlar en fazla baca, ocak ve sobadan kaynaklanmış. İstanbul'da gaziosmanpaşa taksim eğitim ve araştırma hastanesi'nde büyük bir yangın çıktı. Kartal'daki aydos ormanı'nda henüz belirlenemeyen nedenle sabaha karşı 04.30 sıralarında yangın çıktı. Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü. Bu felaketlerde yaşanan mal ve can kayıplarını yazımızda. *yaklaşık 1 hektarlık alanda etkili olan yangına, i̇stanbul orman. Çevreden gelen çok sayıda ekibin müdahalesi devam ediyor.

Bayrampaşa'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. *i̇stanbul orman bölge müdürlüğü ekipleri saat 16:48 sıralarında havadan ve karadan yangın söndürme çalışmasına başlanmıştır. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İstanbul zeytinburnu'nda bulunan bir iplik fabrikasının çatı katında çıkan yangın bütün fabrikayı sardı. Bayrampaşa'daki yangın henüz söndürülmüş değil.

Kaan Yıldırım Kimdir - Kaan Yildirim Kimdir Kaan Yildirim ...
Kaan Yıldırım Kimdir - Kaan Yildirim Kimdir Kaan Yildirim ... from www.bilalozcan.com
Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü. Ev ve apartman yangınları, fabrika yangınları ve orman yangınları… İstanbul 'un bayrampaşa ilçesindeki yangınla ilgili son dakika gelişmesi var. Kahramanmaraş'ın türkoğlu ilçesinde, yem fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Haberler yaşam haberleri son dakika: Yangınlar en fazla baca, ocak ve sobadan kaynaklanmış. Yangına bölgeye gelen itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Kartal'daki aydos ormanı'nda henüz belirlenemeyen nedenle sabaha karşı 04.30 sıralarında yangın çıktı.

İstanbul'un hemen birçok noktasından görülebilen yangın henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 06.30 sıralarında çıktı.

İstanbul'da hemen hiç kimse, bugün kurduğu yuvanın yarın bir yığın kül ve kömür haline gelmeyeceğinden emin değildi. Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü. İplik fabrikasındaki büyük yangına 6 ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. En son yangın haberleri ve son gelişmeler. İstanbul'un hemen birçok noktasından görülebilen yangın henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 06.30 sıralarında çıktı. Yangının kontrol altına alındığı, itfaiyenin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. İstanbul zeytinburnu'nda bulunan bir iplik fabrikasının çatı katında çıkan yangın bütün fabrikayı sardı. Fabrikanın üst katlarında sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bayrampaşa'daki yangın henüz söndürülmüş değil. İstanbul 'un bayrampaşa ilçesindeki yangınla ilgili son dakika gelişmesi var. Yangında çıkan dumanlar i̇stanbul'un bir çok noktasında görüldü. Istanbulda yangın i̇stanbul belediyesi'nin 1936 yılında hazırladığı istatistiğe göre i̇stanbul'da 1932 ve 1933 senelerinde 1936 tane yangın çıkmış. Alınan ilk bilgilere göre, bayrampaşa'daki mehmet akif ersoy kültür merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İstanbul zeytinburnu'nda bulunan bir iplik fabrikasının çatı katında çıkan yangın bütün fabrikayı sardı. İstanbul'da gaziosmanpaşa taksim eğitim ve araştırma hastanesi'nde büyük bir yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken kafeteryada maddi hasar meydana. Yangında çıkan dumanlar i̇stanbul'un bir çok noktasında görüldü. İstanbul 'un bayrampaşa ilçesindeki yangınla ilgili son dakika gelişmesi var.

Alev Aydın : Aydın'da alev alan şofben korku yaşattı ...
Alev Aydın : Aydın'da alev alan şofben korku yaşattı ... from i.ytimg.com
O kadar çok felaket içinde sizlere en etkili ve en büyük 9 felaketden bahsedeceğiz. İstanbul'da hemen hiç kimse, bugün kurduğu yuvanın yarın bir yığın kül ve kömür haline gelmeyeceğinden emin değildi. Haberler yaşam haberleri son dakika: Bugün haberlerinde son durum nedir? Alınan ilk bilgilere göre, bayrampaşa'daki mehmet akif ersoy kültür merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kumkapı'da i̇stanbul emniyet müdürlüğü'ne ait depoda yangın. Yangında çıkan dumanlar i̇stanbul'un bir çok noktasında görüldü.

İstanbul'un hemen birçok noktasından görülebilen yangın henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 06.30 sıralarında çıktı.

Kumkapı'da i̇stanbul emniyet müdürlüğü'ne ait depoda yangın. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirilirken, kara dumanlar i̇stanbul'un her yerinden görünüyor. *i̇stanbul orman bölge müdürlüğü ekipleri saat 16:48 sıralarında havadan ve karadan yangın söndürme çalışmasına başlanmıştır. En son yangın haberleri ve son gelişmeler. Marmara üniversitesi göztepe kampüsünün içerisinde bulunan bir kafeteryada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kartal'daki aydos ormanı'nda henüz belirlenemeyen nedenle sabaha karşı 04.30 sıralarında yangın çıktı. İstanbul bayrampaşa'da mehmet akif ersoy kültür merkezi'nde yangın çıktı. Yangına bölgeye gelen itfaiye ekipleri müdahale ediyor. İstanbul'un hemen birçok noktasından görülebilen yangın henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 06.30 sıralarında çıktı. İtfaiye ekiplerinin büyük çabasına rağmen, iplik yapımında kullanılan kimyasal maddeler ve kuvvetli rüzgarın da etkisiyle yangın halen. Son dakika yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. İstanbul bayrampaşa'da plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. Bu felaketlerde yaşanan mal ve can kayıplarını yazımızda.

Posting Komentar

0 Komentar